Kiwi är här

Och det blev en Pandora

söndag 8 januari 2012

Xerxes lämnar hemmet

För en kort stund. Världens bästa Esmeralda med familj ska vara hundvakt i ca 2 veckor nu eftersom vi inte har pengarna till att kastrera honom precis just nu och Enyo löper. Vi hade tur sist och han hade inte hunnit bli könsmogen men nu så vill vi inte riskera att få valpar en månad innan vi får vår lilla bebis. Känner att tiden, utrymmet och pengarna inte finns där.

Men även om han är liten så är hans personlighet stor och tomrummet märks när man är hemma igen efter att han lämnat av honom. Enyo är lite glad eftersom hon får all uppmärksamhet igen men även hon saknar hans sällskap, hon har ju ingen att leka med just nu. Jag saknar hans gosighet när man kollar på film och maken saknar hans galna upptåg och jakt efter mat, för man kan ju inte äta hundmaten som finns i skålen i köket?

Hur ska det då gå sen när man har Enyo, Xerxes och Kiwi att gosa med? Jag kommer bli helt slutgosad med så många älsklingar att maken får lida lite, eller så får jag väl dela med mig så han får någon att gosa med han också.

Lill plutten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar