Kiwi är här

Och det blev en Pandora

söndag 22 januari 2012

Kotletter med bulgur och yoghurt

Kotletter med bulgur och yoghurt.
Ingredienser
3 dl bulgur
3 msk rapsolja
4 st fläskkotlett
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl matyoghurt, laktosfri
sallad



Gör så här!
Koka bulgur enligt förpackningen.

Stek kotletternai olja i en stekpanna, krydda med salt och peppar.

Servera allt med yoghurt och sallad.


Bulgur på G


Köttet ska stekas


Bara köttet som fattas nu


Färdigt att serveras.

Var väl okej mat, smakade inte så mycket, har inte riktigt förstått mig på bulgur-hypen. Fast yoghurten gav köttet en god smak. Maken tyckte att det var okej men han är inte förtjust i bulgur heller.

2 kommentarer:

  1. Bulgur är Inge vidare på egen hand men om det blandas med sallad och grönsaker och lite örter så blir det fantastico!

    SvaraRadera
  2. Jag foredrar quinoa, smakar inte heller sa mycket men ar nastan lite krispigt i konsistensen! Som Camilla sager, orter i (eller en olja och vinager dressing pa) gor underverk!

    SvaraRadera