Ingredienser
4 st baguette, mini
1 st lök, gul
2 klyftor vitlök
2 st morötter
500 g blandfärs
1 msk rapsolja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
400 g pastasås
1 msk tomatpuré
2 tärningar buljong, grönsak
1 liter vatten
1,5 dl risonipasta
1 burk majs
Gör så här!
Värm brödet i ugnen enligt förpackningens anvisningar.
Skala och finhacka grönsakerna. Stek dem med köttfärsen i oljan i en gryta. Krydda med salt och peppar.
Häll i pastasåsen, tomatpurén och buljongen. Låt det koka ihop i ca 10 minuter.
Koka risonin enligt förpackningen. Låt den rinna av och blanda sedan ner i grytan tillsammans med majsen.
Servera med brödet.
Vi hade vitlöksbröd till istället för bara bröd :)
Maken gav den 4,5 av 5 :) Och jag tyckte att det var supermumsigt men det gav mig världens sämsta halsbränna i flera timmar efteråt. Tror att det var bebisen som spökade.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar